OVACIJE PUBLIKE ZA POKUŠEVSKOG Bobi Marjanović učestvovao u razbijanju Toronta Darka Rajakovića

09:10 | 03-02-2024

Košarka 0

Jović presedeo na klupi, Micić imao skroman učinak...

Aleksej Pokuševski
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Posle skoro dva meseca, tačnije od 11. decembra prošle godine, Aleksej Pokuševski je odigrao meč za Oklahomu na domaćem terenu! Sudeći po reakciji publike, i te kako im je nedostajao. 

Tanderi su rezultatom 126:108 dobili Orlando, dok je Pokuševski dobio ovacije domaće publike. U trenutku kada je spiker rekao da ulazi u igru, jasno se videlo koliko su navijači srećni što ga ponovo gledaju.

Ove sezone nije igrao zbog stvari koje nisu vezane za košarku, da bi za sedam minuta protiv Meždika imao četiri poena, jedan skok i jednu ukradenu loptu.

Vasilije Micić je igrao nešto više, oko 14 minuta, s tim da je imao dosta mršaviji učinak nego prethodnog puta protiv Denvera: dva poena i četiri asistencije. 

UTAKMICA IZ SNOVA Jokić odigrao još jednu maestralnu partiiju, ovako nešto nije viđeo još legendarnog Čemberlejna

Šaj Gildžes - Aleksander je sa 31 poenom i devet skokova bio najbolji u domaćoj selekciji, dok je Čet Holmgren dodao 16. Valas je ubacio 12, Dieng 11, a Vigins 10. Kada je u pitanju Orlando, Brendon Miler je predvodio ekipu sa 28 poena. 

Nikola Jović nije ulazio u igru u pobedi Majamija nad Vašingtonom rezultatom 110:102, u meču u kom je Deni Avdija imao 15 ponea i osam skokova za tim iz prestonice. 

Boban Marjanović je konačno dobio priliku da zaigra za Hjuston i za četiri minuta imao je učinak od šest poena i četiri skoka. Rokitsi su na kraju slavili protiv Toronta kog sa klupe predvodi Darko Rajaković rezultatom 135:106. 

Alperen Šengun je sa 24 poena, 13 skokova i osam asistencija bio najbolji igrač Hjustona, mada je Vajtmor sa 25 bio najefikasniji. S druge strane, Skoti Barns je imao 28, a Imanuel Kvikli 25 poena.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading