OVAKO SE BRANIO FUDBALER Tužilaštvo se oglasilo zbog napada na Bjelicu

14:02 | 05-02-2024

Košarka 0

Novi detalji napada na Nemanju Bjelicu...

Nemanja Bjelica
Marko Metlaš/Alo

Srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu napao je bivši srpski fudbaler Nikola Petković u jednoj beogradskoj igraonici tokom videnda, a sada se o ovom nemilom događaju oglasilo i tužilaštvo.

Njihovo saopštenje, u kome se navodi da je fudbaler, s makazama u ruci, pretio košarkašu i njegovoj porodici, prenosimo u celosti:

- Povodom događaja od 03.02.2024. godine kada je u Beogradu, u ul. Vudroa Vilsona broj 12, u tržnom centru „Galerija“ u dečijoj igraonici „Cosno fun“ osumnjičeni N.P. verbalno napao i sa makazama u ruci uputio pretnje oštećenom N.B. da će napasti na njegov život i telo i na život i telo članova njegove porodice, protiv osumnjičenog N.P. od starne PS Savski venac podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. stav 1 Krivičnog zakonika.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OTKRIVENO Ovo je Nemanja Bjelica rekao policiji

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom N.P. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova.

Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dana 05.02.2024. godine osumnjičeni N.P. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom N.P., a na osnovu člana 211. stav 1. tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenog N.B., kao i druge potencijalne svedoke očevice, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju - navodi se u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading