PETKOVIĆ ŠOKIRAO DETALJIMA DRAME "Bjelica se ne razvodi zbog mene, nego zbog afere sa ženom svog kuma"

11:31 | 06-02-2024

Košarka 0

Bivši fudbaler Nikola Petović je još jednom govorio o Nemanji Bjelici i svemu što se dogodilo.

Marko Metlaš
Marko Metlaš

Petković je objasnio pozadinu cele priče.

Spekulisalo se u medijima da je razlog napada žena, a nekadašnji igrač kluba sa "Marakane" otkriva o čemu se zaista radi.

- N.B. se ne razvodi zbog mene već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića. Inače Maja Lešić je bila najbolja drugarica bivše žene N.B. koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog N.B. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavili tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša žena N.B. je jedna divna majka i žena maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu. Dalje ne bih komentarisao “čoveka” koji je mogao da pogleda ženu svog kuma i najboljeg druga - rekao je Petković prenosi "Informer".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

TUŽILAŠTVO PREDLOŽILO PRITVOR Petković dobio zabranu prilaska zbog sumnji da je pretio Nemanji Bjelici u igraonici

Objašnajava nekadašnji fudbaler da je prišao Bjelici samo iz jednog razloga.

- Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari(0)

Loading