"BOŽE SAČUVAJ" Oglasio se kum Nemanje Bjelice: Ne mogu da verujem!

14:09 | 06-02-2024

Košarka 0

Odgovor na odgovor...

Nemanja Bjelica
ATA Images

Drami između Nemanje Bjelice i Nikole Petkovića nema kraja, pa se posle fudbalera oglasio i Sava Lešić, kum košarkaša. On je demantovao sve što je bilo izrečeno na račun popularnog Belog:

- Bože sačuvaj! Zatečen sam stvarno. Ne mogu da poverujem. Evo, sad prvi put čujem za tako nešto. Ne znam odakle Petkoviću ideja i potreba da spominje mene i moju porodicu. To su gluposti i neistine. Priče da Nemanja i ja nismo dobri. Nema tu ni jedne jedine reči istine - poručio je Lešić za "Republiku".

Podsetimo, Nikola Petković je na račun košarkaša izneo ozbiljne optužbe kada je za "Informer" rekao sledeće:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- N.B. se ne razvodi zbog mene već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića. Inače Maja Lešić je bila najbolja drugarica bivše žene N.B. koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog N.B. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavili tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša žena N.B. je jedna divna majka i žena maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu. Dalje ne bih komentarisao “čoveka” koji je mogao da pogleda ženu svog kuma i najboljeg druga.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading