HITNO SAOPŠTENJE Oglasio se Nemanja Bjelica i to putem advokata!

15:44 | 06-02-2024

Košarka 0

Saga se nastavlja...

Nemanja Bjelica

Mnogo toga se desilo u prethodnim danima kada je u pitanju Nemanja Bjelica. On se povodom čitave situacije nije oglašavao, sve do sada, kada je putem advokata javnosti poslao saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3.2.2024. godine u dečjoj igraonici obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca - navodi se u saopštenju.

"BOŽE SAČUVAJ" Oglasio se kum Nemanje Bjelice: Ne mogu da verujem!

U nastavku piše da ubuduće neće iznositi detalje u javnost...

- Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
ŽKK Crvena zvezda
Košarka

Veliki dan za košarku u Srbiji!

19:51

17 oktobar, 2024

Košarka

Košarkaški savez Srbije je postigao dogovor sa strateškim partnerom Arena Sport TV da utakmice Prve ženske lige Srbije od narednog vikenda budu direktno prenošene, svakog vikenda po jedna utakmica, dok će polufinalne i finalna serija PŽLS kompletne biti uživo u prenosima na kanalima našeg najpoznatijeg sportskog provajdera.

Komentari(0)

Loading