SVE JE GOTOVO - EMBID NEĆE BITI MVP? Poznato koliko će Kamerunac pauzirati, Jokić ponovo na putu ka nagradi

17:51 | 06-02-2024

Košarka 0

Definitivno je da neće biti ponovo najkorisniji igrač lige...

Džoel Embid
AP Photo/Matt Slocum

Filadelfija se suočava sa izazovima jer će morati da se snalazi bez svog ključnog igrača, Džoela Embida, tokom ostatka NBA sezone, budući da je aktuelni MVP lige danas podvrgnut operaciji kolena.

Povreda meniskusa je prisilila Kamerunca na odsustvo s terena, a to se dogodilo u trenucima kada je dominirao ligom, ostvarivši zapažene rezultate, uključujući i ubacivanje čak 70 poena na utakmici protiv San Antonija krajem januara.

Filadelfija je objavila kratko saopštenje, potvrđujući da je Embid danas prošao kroz operaciju kolena. Kontrola i procena vremena oporavka će biti izvršene za četiri nedelje, kako navodi tim.

"JOKIĆ ŠUTIRA KAO MORSKI LAV" Genijalan tekst o slavnom Somborcu koji bi svi trebalo da pročitaju!

Prema informacijama američkih medija, Siksersi se nadaju da ova povreda neće značiti kraj sezone za Embida i da će se on vratiti na teren kako bi pomogao ekipi, posebno u plej-ofu.

Bez prve zvezde na terenu, ekipi ide teže, što potvrđuje statistika ove sezone. Embid je već propustio 14 utakmica, a tim je zabeležio bilans od četiri pobede i 10 poraza u tim mečevima. Kamerunac se poslednji put pojavio na terenu protiv Golden Stejta, gde je nažalost i definitivno ozbiljno povređen nakon pada Džonatana Kuminge na njegovu nogu. Od tog susreta, Siksersi su uspeli da pobede samo jednom u šest odigranih utakmica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading