OVAJ DETALJ JE PRESUDIO CRNO-BELIMA Obradović signalizirao Panteru da pravi faul, kapiten mislio drugačije (VIDEO)

13:19 | 09-02-2024

Košarka 0

Košarkaši Partizana izgubili su u pravoj drami protiv Bajern Minhena u "Areni" rezultatom 78:79, trojkom u poslednjoj sekundi preko Fransiska

Partizan - Bajern
Marko Metlaš

Mnogi su ostali zatečeni jer Partizan u tom trenutku ponovo nije pravio faul što bi možda bilo bolje rešenje jer bi crno-beli onda u najgorem slučaju imali produžetak, ali i napad za pobedu. 

Međutim, Željko Obradović je na konferenciji za štampu rekao da je insistirao od Kevina Pantera da pravi faul u tom napadu Bajerna pre primljene trojke. 

https://sport.alo.rs/kosarka/vesti/73951/lopta-nebi-usla-u-kos-da-li-je-kaboklo-zaista-upropastio-pobedu-partizana-video/vest

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dok je Fransisko bio s loptom, Obradović je signalizirao Panteru da napravi faul, a to je prepoznao Ibaka i "popeo se u blok" nakon kog je Kaminski ostao u mis-meču sa francuskim košarkašem. Ispostavilo se da mu je mnogo teže da ga brani, pa je Fransisko fintom izbacio čuvara i postigao trojku. 

Da li bi sve bilo drugačije da je Panter, koji je pre i posle toga promašio šut za tri poena, poslušao trenera Željka Obradovića? Vrlo moguće, a pogledajte i sami na snimku šta se desilo: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading