"NIJE BILA DOBRA UTAKMICA..." Željko Obradović nezadovoljan posle pobede nad Hercegovcem

22:25 | 15-02-2024

Košarka 0

Izneo je utiske trofejni stručnjak nakon pobede u četvrtfinalu.

Željko
Printscreen/Youtube

Košarkaši Partizana obezbedili su plasman u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su u poslednjem meču četvrtfinala savladali Hercegovac iz Gajdobre rezultatom 92:67.

Partizan će u drugom polufinalnom susretu igrati protiv Vojvodine, dok će se nešto ranije Crvena zvezda sastati sa ekipom Čačka 94.

Utiske posle meča izneo je trener crno-belih, Željko Obradović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Partizan se mučio 20 minuta, ALI IDE U POLUFINALE KUPA: Hrabri Hercegovac pokazao zube crno-belima

KK Partizan Foto: KSS
 

“Nije bila dobra utakmica, nismo igrali dobro, odradili smo posao, što bi se reklo. Ekipi Hercegovca bih čestitao na rezultatu, svemu što su uradili do sada i želim im mnogo sreće. Želim se zahvaliti i navijačima koji su došli u velikom broju. Odrađena utakmica, razmišljamo već sada o polufinalu protiv Vojvodine” – rekao je Željko Obradović u uvodnom delu obraćanja. 

Osvrnuo se i na pristup igrača.

“Tristan Vukčević i Balša Koprivica odigrali su dobre utakmice, posebno Balša. Sem jedne situacije, sve je odradio na vrhunskom nivou. Postaje svestan kvalitetan koje ima i koliko je sposoban da pomogne timu. Što se tiče Tristana, napadački dobra utakmica, čak i defanzivno u pojedinim momentima. Prva četvrtina je bila na niskom nivou, ali sve ostalo što se tiče angažovanja i želje je bilo dobro. Ja bih voleo da to izgleda još bolje, ali tako je, kako je.”

Dao je reči i o pripremi meča sa Vojvodinom.

“Uspeo sam da pogledam njihovih par utakmica i gledao sam celo prvo poluvreme protiv Mege. Igraju veoma dobro i agresivno, menjaju odbranu. Čestitke treneru i igračima na izvanrednoj utakmici. Posebno mi je drago zbog Željka Rebrače koji je predsednik kluba i ulaže velike napore.”

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading