"SADA SMO OSETILI EVROLIGU..." Trener Čačka otkrio fenomenalan detalj nakon poraza od Zvezde

20:45 | 16-02-2024

Košarka 0

Trener ekipe Čačak 94 Đorđe Mićić izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, da je njegova ekipa posle ABA lige sada imala priliku da oseti i Evroligu.

Đorđe Mićić
ATA Images

Košarkaši Crvene zvezde prvi su finalisti Kupa Radivoja Koraća. Crveno-beli su u polufinalu pobedili debitanta na ovom turniru ekipu Čačak 94 rezultatom 87:52.

"Mi smo pre dva dana osetili ABA ligu, a večeras Evroligu. Ovo je za nas jedno veliko iskustvo. Ambijent je bio neverovatan a pola moje ekipe nikada nije igralo protiv Evroligaša i pred ovakvom publikom. Čestitao bih publici i Zvezdi na pobedi. Mi jesmo novi, tek nam je druga godina u KLS-u ali želimo da napredujemo. Klub je juče organizovao dolazak dece iz našeg kluba da dođu na ovaj meč i da isprate jednog Evroligaša", rekao je Mićić.

KK Čačak 94 KK Čačak 94/Instagram
 

NEVEROVATNA SITUACIJA I - ISTORIJA U NIŠU: Ovo nikada niste videli u domaćoj košarci

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U ulozi savetnika, na ovom turniru u ekipi Čačak 94 bio je nekadašnji košarkaš i trener Borca iz Čačka Marko Marinović.

"Nas dvojica se znamo od osme gldine. Zajedno smo igrali u Borcu i FMP-u. Posle su nam se putevi razišli ali eto ponovo smo zajedno. Dišemo zajedno, jedan drugog upotpunjujemo i voleo bih da tako i ostane u budućnosti", kaže trener tima Čačak 94 i dodaje da ekipa želi da nastavi sa napretkom.

"Mi želimo da rastemo. Ovo je prva godina da u školi košarke imamo 150 članova. Prošle godine smo izborili opstanak, ove već igramo bolje. Ljudi iz grada su prepoznali ovaj naš projekat jer smo mi privatni klub. Zašto da ne i da naredne godine možda napadnemo ulazak u ABA 2 ligu", zaključio je Mićić.

Crvena zvezda će u finalu igrati protiv boljeg iz meča između Partizana i Vojvodine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading