GOSPODINE OBRADOVIĆU, NEMINOVNO JE DA ĆE VAM SE TO DESITI Željko ostao u čudu na konstataciju novinara, pa šmekerski odgovorio (VIDEO)

07:47 | 17-02-2024

Košarka 0

Ponovo je bilo zanimljivo na konferenciji za novinare

Željko
Printscreen/Youtube

Trener Partizana Željko Obradović pojavio se na konferenciji za novinare nakon što su crno-beli elimisali Vojvodinu i plasirali se u finale Kupa Radovija Koraća

Pitanje jednog novinara ga je prilično iznenadilo.

- Koliko se trenerska struka čuva u Srbiji, da li ćete i vi imati neke naslednike. Naravno, za srpsku košarku je najbolje da vi što duže ostanete u njoj, ali je neminovno da ćete u jednom trenutku morati da se penzonišete - konstatovao je novinar.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Željko Obradović je na tom mestu reagovao iznenađeno, pa se nasmejao.

- Izvinjavam se ako sam pogrešio - zastao je novinar, a Željko se nasmejao.
- Izvolite, izvolite, taman posla, sve ste u pravu - rekao je Žoc kroz osmeh, pa nastavio:

- Udruženje trenera u Srbiji funkcioniše odavno, ja sam davnih godina, kada je to udruženje bilo osnovano bio i predsednik tog udruženja i naravno da sam u kontaktu sa ljudima koji to vode. Znam da se radi na edukaciji svih mladih trenera, da se radi beogradski seminar i sve da bi se omogućilo mladim trenerima da se usavršavaju - odgovorio je potom Obradović i dodao:

- Što se mene tiče, u pravu ste, doći će taj trenutak, imam ja jednog prijatelja koji vodi računa o tome da mi šapne kad bude došao trenutak da se povučem.

Podsećamo, u finalu Kupa Radivoja Koraća u subotu od 21 sat sastaju se Partizan i Crvena zvezda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading