"MANILA? KAO DA JE BILA JUČE" Dušan Ristić euforičan povodom novog okupljanja reprezentacije

21:26 | 19-02-2024

Košarka 0

On je sada ovde već redovan.

Dušan Ristić
FIBA

Centar reprezentacije Srbije Dušan Ristić izjavio je danas na okupljanju u hali "Aleksandar Nikolić" pred utakmice protiv Finske i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, da je nacionalna selekcija dobar kolektiv u koji svi dolaze sa entuzijazmom.

"Uvek je lep osećaj da se okupimo za reprezentaciju, napravili smo dobar kolektiv u koji svi dolaze sa entuzijazmom i jer žele da budu ovde. Imali smo jutros trening nekompletni, danas su nam došli igrači koji su igrali Kupove. Svi su došli sa velikom željom da predstave svoj tim. Svi smo prošli kroz selektorov sistem, sigurno da će biti bolje nego u kvalifikacijama za SP", istakao je Ristić.

Dušan Ristić FIBA
 

"ŠOKIRAO SAM SE KADA SAM ČUO" Luka Mitrović otkrio kako se osećao kada je saznao da će biti kapiten reprezentacije (VIDEO)

Dodaje da u reprezentaciji vlada porodična atmosfera.

"Iako je prošlo 5 meseci od Manile, nama je kao da je bilo juče. Kada smo se videli u hotelu, bilo je oduševljenje, jer je bila porodična atmosfera, to leto je bilo uspešno, ali to je iza nas, treba da se okrenemo novim izazovima", zaključio je Ristić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading