KALINIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU? Sprema se bomba na Malom Kalemegdanu, stiže i Srbin iz NBA?

22:20 | 21-02-2024

Košarka 0

Crveno-beli imaju velike planove

Nikola Kalinić
EPA-EFE/Clemens Bilan

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović otkrio je da njegov tim želi da dovede Nikolu Kalinića i Nikolu Jovića.

Miljenik navijača crveno-belih mogao bi da se vrati sledeće sezonu u Crvenu zvezdu, iz koje je pre dve godine otišao u Barselonu.

Kalinić će biti slobodan igrač i Crvena zvezda će želeti da ga vrati ovog leta.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Moramo da budemo pojačani, trebalo bi da budemo za Olimpijadu, ali reći ću za jednog Nikolu Kalinića za koga smo mi zainteresovani. Radimo na tome, šta sad! - rekao je Čović.

Nije samo Kalinić – želja je i Nikola Jović iz Majami Hita.

- Nismo ga prodali, otišao je za džabe, imao je 1+1 i kasnili smo mu četiri ili pet plate, čovek je čekao, bilo je obećanje, nismo završili, otišao je u Barselonu. Radi se na tome, koliko može naravno, poštujući da je on igrač Barselone, mi nismo oteli. Ima još tu igrača naših koje bismo voleli da vidimo, to što radimo, radimo u dogovoru sa Sferopulosom. Stefan Jović je isto u razmišljanju, ali ako može da obezbedi kontinuitet.

Nas interesuje i Nikola Jović, ja mu želim svaki uspeh u NBA ligi, ali ako ne bude tamo igrao, voleo bih da ga vidim ovde. Petrušev što je otišao u Olimpijakos, to nije naš propust, nije stvar bila u parama, mi bi dali isto toliko, ali sticajem okolnosti je napravljeno tako kaok je napravljeno. Petrušev je proigrao kod Duška Ivanovića, on je sjajan trener, sklope se stvari koje ne funkcionišu. Nije hteo Hauarda, Monekea, a zalomilo se da radi sa njima. Giedraitisa je hteo, on je odličan - naveo je prvi čovek crveno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading