ŠTA SE DESILO SA MIROTIĆEM? Čović otkrio istinu o Nikoli i Zvezdi

07:14 | 22-02-2024

Košarka 0

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je o Nikoli Mirotiću

Nikola Mirotić
TOLGA BOZOGLU

On je otkrio da je kontaktiran od strane Zvezde.

- Mi smo Mirotića zvali, u maju mesecu. Ja sam ga lično zvao, prvo njegovog menadžera, pa njegovog tasta, pa onda smo se lično čuli i on je rekao da će razmisliti nekoliko dana. Čovek je razmislio i javio da to nije to - rekao je Nebojša Čović u podkastu kod "Luke i Kuzme".

On je potom otkrio i neke detalje ugovora.

- Pominjali smo na koliko godina hoće, jednu plus dve, plus tri, ja njega znam, on je generacija mog sina, znam ga od malena. Posle tih nekoliko godina se javio, čuli smo se i rekao da to nije to. Ne govoreći ni gde će, ni šta će. Tu se završilo. Sve ovo ostalo, ubacivanje političara, pa crkva, pa svetost patrijarh - ističe Čović.

KALINIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU? Sprema se bomba na Malom Kalemegdanu, stiže i Srbin iz NBA?

Na kraju, on je rekao i da je sa Mirotićem završeno pre Partizana.

- Sa Mirotićem je završeno, posle toga je Partizan radio, pregovarao, mi smo još to pipali u martu mesecu, u kontaktu sa tastom, njegov tast se bavi i menadžerskim poslom, Đoković mali koji je u Americi, oni su mu zastupnici. Vrlo korektan odnos i taj odnos smo zadržali i sa Mirotićem.

Za kraj je imao jasnu poruku.

-  On to ne želi da ističe, on insistira da na nekim stvarima na kojima učestvuje. Zašto je to bilo sa Partizanom, nemam pojam.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading