ZABORAVILI SA KIME PRIČAJU Novinari pitali Marinkovića da prokomentariše atmosferu u hali, naravno da je spomenuo Partizan

21:07 | 26-02-2024

Košarka 0

Bek je dao zanimljivu izjavu.

vanja
Printscreen/Youtube

Reprezentacija Srbije je napravila veliki korak ka plasmanu na Evrobasket 2025. godine, pošto je u Tbilisiju nadigrala tradicionalno neugodnog rivala Gruziju sa 76:63. 

Jedan od najboljih igrača u redovima "orlova" je bio Vanja Marinković, koji je duel završio sa 15 poena na svom kontu. Upravo on se pojavio na konferenciji za medije uz selektora Svetislava Pešića, a za početak izlaganja je izneo svoje utiske sa meča:

- Dobro veče svima. Igrali smo dobar meč, agresivno. U obe faze igre smo bili sigurni. Igrali smo dobru odbranu, posebno na njihovom igraču Tomasonu. Šengelija je ubacio 19 poena, ali mislim da je odbrana bila dobra. Imali su 20 asistencija i 9 izgubljenih lopti, što je dobro. Mislim da je to odlučilo utkamicu. Takođe, imali smo i dobru energiju.

PEŠIĆ BLISTAO Selekor posle pobede nad Gruzijom posebno pohvalio jednu stvar

Marinković je potom bio upitan da prokomentariše atmosferu u dvorani:

- Kada je Gruzija prišla na -4, publika je bila dobra. Ali, ako mene pitate, ja sam igrao za Paritzan mnogo godina. Mislim da nema publike na svetu koja može da se poradi sa Partizanom. Bilo je dobro danas, ali sam ja igrao u baš dobroj atmosferi - istakao je nekadašnji kapiten Partizana.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading