OVO SU ZVEZDAŠI ŽELELI DA ČUJU Evo kada se Nikola Topić vraća na teren

12:38 | 29-02-2024

Košarka 0

Dobre vesti za crveno-bele.

Nikola Topić na meču sa Igokeom
Aba liga Dragana Stjepanović

Nakon kratke pauze izazvane Kup takmičenjem i reprezentativnim obavezama, Crvena Zvezda se ponovo priprema za izazove najjače evropske košarkaške lige.

Sa osvojenim trofejem Kupa, ekipa se uputila u Minhen, gde će se u petak od 20:30 susresti sa Bajernom u okviru 27. kola.

Na treningu, Nikola Topić, talentovani plejmejker, pojavio se sa saigračima, najavljujući svoj povratak.

Top i Teo ABA liga/Dragana Stjepanović
 

"Srpski treneri su teški, VASA MOŽE DA DOMINIRA U NBA" Tibor Plajs za Alo Sport pred Partizan otkrio i kog Srbina najviše pamti

Bajern, takođe okićen nacionalnim Kupom, u prethodnom susretu uspeo je da sruši Partizan trojkom Silvijana Franciska u poslednjim sekundama, što ih je vratilo u borbu za Top 10 u ligi.

Crvena Zvezda, sa trenutnim skorom od deset pobeda i 16 poraza, ima zaostatak od jedne pobede u odnosu na Bavarce. Prema predikcijama, ekipi će biti potrebno još sedam pobeda u preostalih osam kola kako bi ostvarila željeni plasman.

Nikola Topić je danas trenirao, lagano trčkarajući i šutirajući na koš, izrazio je optimizam i potvrdio da će biti spreman od narednog kola. Taj susret rezervisan je za gostovanje Monaku, zakazano za 7. mart.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading