"PRIČAMO SA DOKTORIMA..." Sferopulos pred put u Minhen zabrinuo sve, a onda otkrio stanje dvojca crveno-belih

14:27 | 29-02-2024

Košarka 0

Kadrovska situacija, izgleda, nije dobra.

Joanis Sferopulos
ABA liga Đorđe Kostić

Nakon kratke pauze izazvane Kup takmičenjem i reprezentativnim obavezama, Crvena Zvezda se ponovo priprema za izazove u Evroligi.

Nakon osvojenog trofeja Kupa, ekipa se uputila u Minhen, gde će se u petak od 20:30 susresti sa Bajernom u okviru 27. kola.

Pred meč, očekivanja je izneo trener Joanis Sferopulos.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OVO SU ZVEZDAŠI ŽELELI DA ČUJU Evo kada se Nikola Topić vraća na teren

Joanis Sferopulos Foto: ATA Images
 

- Zbog pauze i reprezentativnog prozora, trenirali smo juče prvi put svi na okupu, ali takva je situacija za sve timove u Evropi. Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu. Bajern je pronašao ritam, hemiju i značajno unapredio igru u odnosu na prvi deo sezone.

Osvrnuo se i na stanje Nikole Topića i Treja Tompkinsa.

- Topić i Tompkins su takođe u procesu rehabilitacije, ali su mnogo bolje. Možete ih videti na parketu, ali i dalje ne treniraju timski. Lekari su veoma pažljivi. Ne želimo da žurimo, pa da posle imamo problem kada se vrate. Polako, polako i mislim da ćemo ih videti na parketu. Pričamo sa doktorima i prvo želimo da dođe do optimalne forme. On je u poslednjoj fazi rehabilitacije, doktori su pozitivni i želimo da ga zadržimo do kraja, kako bi igrao sa nama

Zvezda je pre dve nedelje osvojial Kup Radivoja Koraća.

- Nije moj trofej, već trofej tima. Veoma sam srećan zbog cele organizacije. Za mene i sve u klubu je bilo veoma važno da osvojimo trofej. Mi smo Zvezda i borimo se za svaki trofej.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading