VELIKI GEST RAJAKOVIĆA Trener Toronta nije zaboravio svog prijatelja Dekija Milojevića, odao mu počast u porazu od Golden Stejta

07:21 | 02-03-2024

Košarka 0

Trener Toronto Reptorsa i Dejan Milojević bili su veliki prijatelji

Darko Rajaković
AP Photo

Trener Toronta Darko Rajaković odao je počast nedavno preminulom Dejanu Milojeviću, baš na meču protiv njegovog bivšeg kluba Golden Stejta. 

Rajaković je u noći između petka i subote sa svojim Torontom dočekao Ratnike i izgubio rezultatom 120:105, a na utakmici i posle nje pojavio se u crnom duksu na kom je pisalo “brate” - uz inicijale DM ugravirane u srce. 

Reptorsi su nakon tri vezana trijumfa, zbog kojih su igrači zaradili večeru baš od Rajakovića, izgubili dva meča, a ovaj od Golden Stejta došao je nakon pada u trećoj deonici. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NEMA BOLJEG Jokić ponovo dobio LASKAVO PRIZNANJE, NBA liga ga smatra najboljim

Vodio je domaći tim na pauzi rezultatom 64:61, da bi Golden Stejt na ulazu u poslednju imao +10.

Peh za Reptorse bila je i povreda Skoroja Barnsa koji je morao ranije u svlačionicu zbog slomljenog prsta, a do tog trenutka imao je na svom kontu 10 poena i šest skokova.

Er Džej Beret je sa 23 poena bio najefikasniji u Rajakovićevom timu koji se grčevito bori za ulazak u plej-in. Olinjik je ubacio 16 i uhvatio 10 skokova, Imanuel Kvikli je imao 12 poena i 11 skokova, dok je Dźejkob Poeltl dodao 10 poena i 14 skokova.

Stefon Kari je briljirao sa 25 poena na drugoj strani, te je dobio omaž od Rajakovića da je među najboljima na svetu. Pratio ga je sjajni Kuminga sa 24, Mudi je imao 17, Klej Tompson 14, a Kris Pol 13.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading