PONOVO JE ONAJ STARI Pokuševski pružio maestralnu partiju u novom dresu, jedan podatak govori koliko je bio dobar (VIDEO)

09:35 | 02-03-2024

Košarka 0

Novosađanin je odigrao utakmicu posle određenog perioda vremena.

aleksej
USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Dok je bio u Oklahomi siti Tander, Aleksej Pokuševski je retko dobijao šansu da pokaže šta zna, zbog čega je i odbio da produži saradnju sa tom franšizom. Usledio je prelazak u Šarlot Hornetse, gde će još uvek da sačeka na debi.

Kako je sport.alo ranije najavio, popularni Poku je prekomandovan u filijalu "stršljenova", Grinzboro Svorm, a u noći između petka i subote je odigrao prvu utakmicu u novom dresu. Njegov tim je slavio protiv Delaver Blu Koutsa posle neizvesne završnice sa 107:105. 

SPORT.ALO OTKRIVA Sve što ste pročitali u vezi Pokuševskog je laž - ovo je prava istina

Aleksej Pokuševski je na parketu proveo 33 minuta i za to vreme je postigao 16 poena, uz odličan procenat šuta iz igre - 66.7 odsto (8/12). Uz spomenuti košgeterski učinak je dodao i čak osam asistencija, kao i četiri skok i jednu ukradenu loptu.

Takođe, srpski košarkaš je bio jedini starter u redovima Svorma koji je imao pozitivnu plus/minus statistiku (plus 5). Trojica od petorica su bila u dvocifrenom minusu, što dovoljno govori o tome koliko je Pokuševski bio koristan za Grinzboro.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading