SAMO DAJTE LOPTU JOKIĆU I SLEDI MAGIJA Nikola sa dva poteza naterao planetu da mu se ponovo divi (VIDEO)

07:31 | 10-03-2024

Košarka 0

Srpski as ponovo zaludeo planetu briljantnim potezima...

Jokić
AP Photo/Steve Dykes

Ne mora uvek tripl-dablom Nikola Jokić da oduševi planetu. Ne. Dovoljno je samo srpskom asu dati loptu u ruke i nastaje prava magija.

Pokazao je to još jednom najbolji igrač planete. Iako je vodio Denver do pobede nad Jutom (142:121), zbog dva poteza se ponovo priča o njemu.

Naime, sve se dogodilo na otvaranju treće četvrtine. Tada je Jokić, u kratkom periodu, sa dva pasa preko celog terena oduševio sve.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Laka zakucavanja su imali Majkl Porter džunior i Eron Gordon koji već godinama profitiraju od Jokićevih pasova i nestvarne vizije igre.

Na kraju je Jokić utakmicu završio sa 26 poena, osam skokova i šest asistencija i gotovo savršenim šutom iz igre - 12/14.

Efikasniji od Srbina je bio samo Džamal Marej sa 37 poena i sedam asistencija i počeo da podseća na onog plej-of igrača iz prošle sezone.

Denver je odlično započeo utakmicu. Stvorio prednost od čak 18 poena razlike već u prvoj deonici (38:10) i već tada se Juti pisao crni scenario.

Pokušavali su Džezeri, uspevali malo i da smanje prednost. Ipak, ni u jednom trenutku pobeda Nagetsa nije bila ugrožena.

Popeo se Denver na deobu drugog mesta Zapada sa Minesotom. Prvoplasirana Oklahoma beži samo jednu pobedu. Međutim, više od svega toga će se pričati o novim majstorijama Jokića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading