"NIŠTA NAM NIJE POKLONJENO" Sferopulos zadovoljan posle pobede, otkrio i kada se vraćaju Topić, Teodosić i Tompkins

21:38 | 10-03-2024

Košarka 0

Grčki stručnjak mogao je večeras da bude zadovoljan izdanjem svog tima.

Sferopulos
Marko Metlaš

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, iskazao je oduševljenje nakon pobede svog tima u meču 22. kola ABA lige. Crveno-beli su deklasirali ekipu Krke rezultatom 110:57, ostvarivši pobedu sa ogromnih 53 poena razlike, što je najveća pobeda u jednom meču u istoriji kluba u regionalnom takmičenju.

Sferopulos je istakao ozbiljan pristup svojih igrača kao ključni faktor za postizanje ovakvog rezultata. Čestitajući ekipi na izvanrednoj partiji, grčki strateg naglasio je značaj timskog rada i predanosti tokom celog susreta.

"U košarci je kao i u životu ništa nije poklonjeno. Nikad ne možete znati rezultat pre dolaska na igru, a za nas, bitno je kako smo pristupili igri. Videli ste razliku, možete razumeti da smo odigrali ozbiljno, nismo potcenili protivnika, znali smo da će se boriti jer žele da ostanu u ligi. Čestitam igračima", rekao je Sferopulos.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEZDA NA PLUS 53 NBA partija Smarta i nagoveštaj boljih dana za crveno-bele

Sferopulos Marko Metlaš
 

Pored trijumfa, novinare je zanimalo i aktuelno stanje povređenih igrača. Miloš Teodosić, Nikola Topić i Trej Tompkins trenutno su van terena zbog povreda, a Sferopulos je izneo informacije o njihovom trenutnom zdravstvenom stanju.

"Oni su u periodu rehabilitacije, oni će trenirati još više i kad nam doktor da pravo da igra s timom, oni će trenirati s timom. Trenutno, oni jačaju svoje telo, mišiće, na mestima gde treba. Topić jača koleno, Teodosić jača zglob, Tompkins oko kolena i oni treniraju individualno, ići ćemo korak po korak dok ne dođe do timskog treninga. Onda će oni igrati", dodao je grčki stručnjak koji nije mogao da odgovori kada ćemo ih videti na parketu:

"Ne znam, doktori moraju biti precizni. Ja ne znam, to je procedura koja ide iz dana u dan."

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading