BOŽE, OPROSTI... Darko Miličić prvi put progovorio o čuvenom vređanju sudija, ovo zanima svakog Srbina

08:09 | 14-03-2024

Košarka 0

Darko Miličić prvi put je progovorio o čuvenoj izjavi, kada je posle poraza reprezentacije od Grčke izvređao sudije

Miličić
Marko Metlaš

- Iskreno da ti kažem, sve sam ispovedio, ali to nisam nikada. Donekle način na koji sam se obratio nije lep, nije lepo da se obratiš bilo kome. Bile sudije u pitanju, bilo ko, moje mišljenje o njima je moje mišljenje. Sigurno da način na koji sam se obratio u tom momentu nije u redu, ni na nivou košarke na kojem smo igrali, bilo je Evropsko prvenstvo... Ni način, ni momenat, ni mesto, ni vreme i izbor reči je sigurno bio ružan, pominjao sam nečiju decu, ćerke... - rekao je Miličić u podkastu "Jao Mile".

NIKAD JAČA ŽIVOTNA ISPOVEST Darko Miličić: Na kraju kaže sebi - koji sam ja LUDAK

Nastavio je u istom ritmu.

- Sigurno da je ružno i sigurno da je krađa postojala, to ide njima na dušu. Ako ćeš ti negativno da utičeš na nečiji rad i trud, na to što se neko trudi, izgara, tvoje namerno loše odluke idu tebi na čast. Bože oprosti meni što izgovorih sve te bljuvotine na račun dece i na račun ljudi koje ne poznajem. Ja poznajem te džukele, sa njima sam imao direktno ili indirektno sukob, ali pomenuh ljude koje ne poznajem, decu - kazao je Miličić.

Srbija je na Eurobasketu 2007. prvi put nastupila samo pod svojim imenom i završila na razočaravajućem poslednjem mestu u grupi.

Pod vođstvom selektora Zorana Moke Slavnića, naša reprezentacija izgubila je od Rusije (65:73), Grčke u produžetku (67:68), kada je i izrekao uvredljive komentare, i Izraela (83:87). Nismo uspeli da prođemo grupu, a Darko više nije igrao za reprezentaciju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading