SJAJAN GEST TRENERA MAKABIJA Volim Srbe i vaš narod, ovo ne uzimam zdravo za gotovo

23:30 | 14-03-2024

Košarka 0

Izvanredan napor je Makabi uložio za povratak u ovaj meč

KK Makabi
Alo/ Marko Metlaš

Makabi je nakon velikog zaostatka uspeo da napravi veliki preokret i savlada Crvenu zvezdu na gostujućem terenu, a Oded Kataš, trener Makabija, pričao je o utakmici na konferenciji za medije. 

Istakao je zadovoljstvo igrom i borbom svojih momaka, a objasnio je i šta je rekao igračima kako bi se vratili. 

- Dva totalno drugačija poluvremena. Bila je teška utakmica. Tradicionalno protiv Zvezde Makabi nije dobio ovde jako dugo. Bili smo nervozni prvo poluvreme na obe strane terena. Bili smo na -16, ali smo na pauzi pričali da moramo da se opustimo. Moramo igrati našim stilom, moramo biti agresivni, konstantni, ali opušteni. To je ključ naše pobede. Odigrali smo odlično u trećoj četvrtini, pokazali karakter. Veoma važna pobeda za nas. Nikada nije lako vratiti se sa -16 - rekao je Kataš. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

EMOTIVNA SCENA U ARENI Brat Siniše Mihajlovića zajedno sa Mihinim sinovima navija za crveno-bele protiv Makabija

Ne smatra da je Zvezda bilo šta poklonila, čak je čestitao Zvezdi na borbi bez ključnih igrača.

- Nikad nam nisu pomogli. Radili su svoje, a mi svoje, to se dešava. Moramo da čestitamo Zvezdi kako su igrali bez glavnih igrača. Bilo je efikasno drugo poluvreme za nas. Veoma poštuje Janisa, ali mi smo uspeli da preuzmemo utakmicu. Pokazali smo karakter, našli smo balans između napada i odbrane u našoj postavi. Nibo je odradio dobar posao u drugom poluvremenu i to je bilo dobro za nas - dodao je Kataš. 

Istakao je da će daleko posebnije biti ako Makabi ove godine bude ušao u plejof.

- Sve je ludo bilo za nas ove godine. Očigledno nekošarkaške stvari su za nas bile najvažnije. Teško je ostati u dobroj formi pored svega, ali tako je kako je. Za Makabi je uvek specijalno da uđe u plej-of, a ove godine ako to uspemo biće mnogo posebnije, uzevši u obzir sve okolnosti - istakao je Kataš.

Na kraju je iskoristio priliku da se zahvali Beogradu i Srbiji na domaćinstvu.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading