"MOGAO SAM DA BUDEM IGRAČ PARTIZANA" Kukoč otkrio NEVEROVATNU priču: Zaključali smo se u sobi

13:35 | 30-03-2024

Košarka 0

Ovo je malo ko znao.

ata
ATA Images

Poslednjih dana se mnogo pričalo o Toniju Kukoču, koji je boravio u Beogradu kako bi prisustvovao projekciji dokumentarnog filma o samom sebi. Usput, stigao je da obiđe i utakmicu Partizana protiv Olimpijakosa, kao i da da nekoliko zanimljivih komentara za razne medije.

"PITAJTE DŽORDANA" Kukoč biranim rečima o Jokiću: Nikola je petica, ali igra keca

Primera radi, u razgovoru za "Sportski žurnal" je otkrio da je lako mogao da završi baš u Partizanu. Čak i da je to želeo da učini, kao i njegov saigrač iz Jugoplastike, Dino Rađa:

- Mogao sam da budem igrač Partizana. Tačnije, mogli smo Dino Rađa i ja da budemo igrači Partizana. Moglo je da se desi, ali nije. 

Potom je otkrio tajnu...

- Ne znam koliko je to zaista tajna. Dok smo Rađa i ja bili u Puli na pripremama reprezentacije došao nam je Dragan Kićanović i predložio da pređemo u Partizan. Kića je tada bio direktor kluba, a nas dvojica igrači Jugoplastike koja nam još nije nudila ugovor. Lepo nas je nagovarao, rekao da je sve pripremljeno, da će sve biti brzo završeno - rekao je Kukoč, pa u istom dahu nastavio:

- Onda smo nas dvojica zvali kućama i rekli roditeljima da imamo ponude za prelazak u Partizan. Ja sam rekao da hoću da idem. Onda su naši roditelji zvali ljude iz Jugoplastike, a oni čim su čuli šta se dešava zvali su nas i rekli da se vratimo u sobu, zaključamo i da ne izlazimo dok oni ne dođu. Tako smo i uradili. Zaključali smo se u sobi i ostali igrači Jugoplastike.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading