KOGA JE TO OBRADOVIĆ "OTERAO" NA TRENING? Žocova šok terapija posle Podgorice sa jednim ciljem

09:02 | 01-04-2024

Košarka 0

Nešto se mora promeniti u igri Partizana, a toga je svestan i najtrofejniji trener svih vremena u Evropi.

žoc
ATA Images

Partizan jeste trijumfovao u jako bitnoj utakmici u ABA ligi protiv Budućnosti na gostujućem parketu, ali daleko od toga da su crno-beli pružili partiju kojom mogu biti zadovoljni.

Toga je svestan i Željko Obradović, koji je nakon meča istakao da će morati da promrda određeni deo ekipe direktnim treningom nakon sletanja u Beograd.

- Recept je da budu na nivou na kojem smo navikli, ali i da ostali igrači budu na tom niovu, igrali smo protiv Olimpijakosa, učinak igrača sa klupe je bio tri poena, jasno je da košarka ne može da se igra sa pet igrača, kad se pogleda minutaža, ono što igrači treba da shvate, nije košarka samo dat koš. Ima mnogo segmenata igre gde mogu da pomognu i da učestvuju u tome da ekipa izgleda dobro. Zakazao sam već sutra ujutru trening nekima, pravo sa aerodroma, da vidimo šta se dešava.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OBRADOVIĆ BESAN NA POJEDINCE: Neki idu odmah sa aerodroma na trening, košarka se ne igra sa pet igrača

ata Dimitrije Nikolic/ATAImages
 

Ko je "siguran" da neće trenirati?

Ukoliko možemo da sudimo po izdanju koje smo juče videli u Podgorici, već se crta određena slika koji će se to igrači naći na jutarnjoj prozivci kod Obradovića.

Kevin Panter i Zek Ledej su odradili junački deo posla, sa ogromnim minutažama, te je jasno da će u ponedeljak ujutru odmarati nakon teškog duela. 

Takođe, Džejms Naneli, Frenk Kaminski i Pi Džej Doužer su u Podgorici pokazali izdanje koje se može okarakterisati prelaznom ocenom.

Svi ostali će morati da se zapitaju, a verovatno će im to reći i sam Obradović. Ukoliko autoritet najvećeg evropskog trenera ne može da ih razmrda, onda je pitanje da li iko i išta može.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading