"ZAHVALAN SAM BOGOVIMA" Prve reči Zeka Ledeja nakon povratka posle smrti oca

10:50 | 01-04-2024

Košarka 0

Obradović je dobio veliko pojačanje.

Zek Ledej
Marko Metlaš

Pored trijumfa koji je doneo drugu poziciju na "jadranskom" rangiranju, navijači Partizana su posebno srećni zbog povratka Zeka Ledeja na teren.

Posle propuštenih pet mečeva, Ledej se ponovo pojavio u crno-beloj opremi i odmah je dao pečat pobedi ekipe Željka Obradovića.

Svoj doprinos ključnom delu meča protiv Budućnosti označio je sa pet važnih poena, posebno ističući se pobedničkom trojkom.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KOGA JE TO OBRADOVIĆ "OTERAO" NA TRENING? Žocova šok terapija posle Podgorice sa jednim ciljem

Kao što je poznato, Ledej je napustio Partizan nakon meča u Barseloni, odlazeći direktno u Dalas zbog porodične tragedije. Nakon dvonedeljnog boravka u domovini, vratio se nazad. Međutim, njegov povratak nije bio lak, jer se očekivalo da će biti spreman za duel protiv Olimpijakosa, ali nije stigao na vreme.

Sada je protiv Budućnosti bilo očigledno koliko je Ledej nedostajao u prethodnim mečevima, posebno protiv Real Madrida i Olimpijakosa.

U Podgorici je proveo na terenu čak 33 minuta, postigavši 22 poena i uhvativši šest skokova.

"Drago mi je što sam ovde, došao sam da uradim svoj posao, o svemu ostalom ću misliti kasnije. Iskreno, igrao sam slobodno, bio agresivan, čitao igru… Zahvalan sam što su me košarkaški bogovi blagoslovili na kraju dana”, rekao je Ledej za "TV Partizan" nakon utakmice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading