SRBIJA DOBIJA NOVU NBA ZVEZDU Tristan Vukčević je nezaustavljiv - novi rekord karijere

07:17 | 06-04-2024

Košarka 0

Kako igra ovaj momak.

Tristan Vukčević
AP Photo/John McDonnell

Košarkaši Portlanda trijumfovali su nad Vašingtonom rezultatom 108:102, ali takav ishod nije pokvario raspoloženje Tristanu Vukčeviću, koji se sve više ističe svojim igrama i postiže nove lične rekorde u karijeri!

Deni Avdija bio je najefikasniji u redovima Vizardsa sa 22 poena i 12 skokova, dok je Pul doprineo sa 20 poena. Sa druge strane, Vukčević je postigao 17 poena, uhvatio sedam skokova i upisao dve asistencije!

Vukčević je proveo 24 minuta na terenu, ostvarivši 7/16 šuteva iz igre, iako nije bio precizan sa pet pokušaja za tri poena. Ipak, pokazao je dominaciju pod košem. Takođe, zabeležio je pet faulova, dve ukradene lopte i jednu blokadu, uz dve izgubljene lopte.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NIJE MOGLO BOLJE PO JOKIĆA Sve se Denveru poklopilo kako treba - Nagetsi imaju autoput ka vrhu!

Kod Portlanda, Ejton je bio najistaknutiji sa 34 poena i 13 skokova, dok je Benton doprineo sa 21 poenom i po osam skokova i asistencija, dok je Henderson postigao 19 poena uz sedam asistencija.

Blejzersi su ostvarili drugu uzastopnu pobedu, dok su Vizardsi pretrpeli drugi uzastopni poraz. Obe ekipe se trenutno nalaze na pretposlednjim pozicijama u svojim konferencijama, Zapadnoj i Istočnoj.

Što se tiče Vukčevića, on je vezao tri uzastopna meča sa dvocifrenim učinkom, pri čemu je svaki put bio sve efikasniji. Prvo je postigao 14 poena protiv Baksa u pobedi, zatim je imao 15 poena u porazu od Lejkersa, da bi sada zabeležio 17 poena.

Ovaj niz uspeha potvrđuje da ga čeka svetla NBA budućnost nakon napuštanja Partizana, osvajajući simpatije navijača i poštovanje novih saigrača u ekipi Vizardsa.

Pred Vukčevićem su još četiri utakmice u sezoni za dokazivanje, uključujući gostovanja ekipama Toronta, Minesote i Bostona, kao i duel sa Čikago Bulsima na domaćem terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading