SELEKTORE, GLEDAŠ LI OVO? Srpski igrači igraju sjajno - Vasa prosipa "srpsku magiju" (VIDEO)

07:24 | 06-04-2024

Košarka 0

Sjajno igraju naši momci u Šarlotu.

Vasilije Micić
AP Photo

Košarkaši Šarlot Hornetsa ostvarili su pobedu nad Orlandom rezultatom 124:115, a ključnu ulogu u trijumfu imali su srpski reprezentativci, Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski.

Micić je pružio sjajnu partiju, gotovo dostižući dabl-dabl učinak. Postigao je 14 poena, uhvatio 5 skokova i zabeležio 9 asistencija, ističući se nekoliko puta atraktivnim potezima, kako u postizanju poena, tako i u dodavanjima.

Komentatori su bili impresionirani njegovom igrom, pohvalivši ga više puta tokom meča. "To je MVP Evrolige", "prava srpska magija"... bile su samo neke od izjava komentatora nakon Vasinih sjajnih poteza.

NIJE MOGLO BOLJE PO JOKIĆA Sve se Denveru poklopilo kako treba - Nagetsi imaju autoput ka vrhu!

Ukupno, Micić je imao 4 od 9 iz igre, iako nije imao sreće sa šutem za tri poena (1 od 5), ali je bio stopostotan sa linije slobodnih bacanja (5 od 5), dok je na terenu proveo 35 minuta kao startni plejmejker.

Aleksej Pokuševski, kao rezervista, doprineo je sa deset poena, dva skoka i dve asistencije. Nije trošio mnogo lopti (2 od 3 iz igre, 1 od 2 za tri poena), ali se istakao i atraktivnim zakucavanjem, koje je došlo upravo nakon asistencije Vasilija Micića.

Najefikasniji u ekipi Šarlota bio je Brendon Miler sa 32 poena i šest skokova, dok je Majls Bridžis dodao 24 poena, šest skokova i četiri asistencije. Dobro je odigrao i bivši igrač Partizana, letonski reprezentativac Davis Bertans, sa 12 poena i četiri uhvaćene lopte.

Na strani Orlanda istakao se Paolo Bankero sa 32 poena i osam skokova, dok je Franc Vagner dodao 22 poena uz sedam skokova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading