STIŽE JOKIĆEV NASLEDNIK Francuskoj superzvezdi se desilo upravo ono što stalno muči Nikolu

07:32 | 06-04-2024

Košarka 0

Više je smešno koliko se puta često dešava.

Viktor Vembanjama
EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT

Noćas je bilo mnogo NBA utakmica, ali neki od najvećih zvezda kao što su Janis Adetokunbo iz Milvokija i Luka Dončić iz Dalasa nisu bili prisutni. Zbog toga su mnogi sa nestrpljenjem pratili kako će Viktor Vembanjama igrati protiv snažnih centara Nju Orleansa.

Francuski centar se ponovo istakao sjajnom igrom. Iako San Antonio možda ne beleži mnogo pobeda ove sezone, jasno je da imaju buduću superzvezdu u svom timu.

Vembanjama se večeras suprotstavio snažni Jonas Valančijunas i pokazao da može parirati bilo kojem protivniku. Čak je svojom statistikom podsetio na Nikolu Jokića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nedostajala mu je samo jedna asistencija za tripl-dabl. Svi već znamo koliko je puta Jokiću to pošlo za rukom, pa su to nazvali "somber-dabl" po njemu, kada vam nedostaje samo jedna asistencija za tripl-dabl.

SELEKTORE, GLEDAŠ LI OVO? Srpski igrači igraju sjajno - Vasa prosipa "srpsku magiju" (VIDEO)

Vembanjama je postigao 15 poena, uhvatio 12 skokova i zabeležio devet asistencija u pobedi rezultatom 111:109. Na suprotnoj strani, najefikasniji je bio Si Džej Mekolum sa 32 poena, dok je pomenuti Valančijunas dodao 26 poena, sedam skokova i sedam asistencija.

Što se tiče ostalih mečeva, treba istaći poraz Milvokija, ili možda pobedu Darka Rajakovića...

Naime, Rajakovićevi Reptorsi su pobedili Milvoki rezultatom 117:111, još jednom potvrdivši da su Baksi napravili loš potez otpuštanjem trenera, jer Dok Rivers nije doneo značajne promene. Iako Janis Adetokunbo nije igrao na ovoj utakmici, Baksi su i bez njega morali da pobede Toronto. Čak ni 36 poena Demijana Lilarda nije pomoglo.

Za razliku od Milvokija, Dalas se snašao bez Luke Dončića. Maveriksi su uspeli da pobede Golden Stejt rezultatom 108:106. Heroj je bio Pi Džej Vašington koji je pogodio koš za pobedu. Ovaj momak je odigrao najbolji meč sezone, postigavši najviše poena u pobedi sa 32 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading