PARTIZANOVCI POBESNELI ZBOG SVOG IGRAČA Njegov komentar izazvao bes svih navijača, pljušte uvrede po komentarima

10:11 | 06-04-2024

Košarka 0

Evidentno je da mu nije pravo.

KK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

Posle završetka svih utakmica 33. kola Evrolige, navijači Partizana su ostali u šoku kada su shvatili da će sudbina njihovog tima i plasman u plej-in zavisiti od ishoda meča Crvene zvezde protiv Efesa.

Ako crveno-beli trijumfuju, a crno-beli savladaju Valensiju, Partizan će imati priliku da se bori za Top 8. U suprotnom, večiti rivali će okončati ovosezonsko takmičenje u Evroligi.

Nema sumnje da će navijači Partizana u četvrtak sa nestrpljenjem pratiti dešavanja iz Istanbula, gde će se odigrati meč Efesa i Crvene zvezde. Ukoliko Zvezda ostvari pobedu, a Partizan takođe trijumfuje, to će omogućiti crno-belima plasman u plej-in, ali će njihov uspeh biti neostvariv ukoliko Efes izađe kao pobednik iz ovog duela.

HEZONJA "IZGOREO" POSLE PORAZA REALA Nije pomogao Partizanu, pa poručio na sav glas: Ako smo ovakvi - bolje da idemo kući

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

U poslednjem kolu, Partizan je uspeo da pobedi Albu, ali je i Efes ostvario pobedu protiv Fenerbahčea, dok je Baskonija nadigrala Real Madrid, čime je postalo jasno da će sudbina Partizana biti u rukama Crvene zvezde. Ovaj scenario izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su navijači oba kluba već počeli s diskusijama i prozivkama.

Na Instagram profilu "Basketnews-a" pojavila se jedna kalkulacija koja je privukla posebnu pažnju. U toj kalkulaciji stoji: "Ako Partizan pobedi Valensiju, poslednje mesto za plej-in će zavisiti od Crvene zvezde", što je izazvalo reakciju Džejlena Smita, košarkaša Parnog valjka, koji je sa tri "smajlija" koji plaču od smeha komentarisao ovu situaciju.

Nije sasvim jasno da li je njegov smeh zbog toga što njegov tim zavisi od večitog rivala ili zbog nečeg drugog, ali reakcija navijača Partizana na ovo nije bila blaga, pa su ispoljili svoje nezadovoljstvo u komentarima.

- Kakav si ti cirkuzant, druže!


- Brat došao u Beograd na odmor?

- Nije on kriv, šta ćeš!

- Njemu i dalje ništa nije jasno, čak mislim da ni ne komunicira ni sa kim na treninzima.

- Šta se smeješ? Nije smešno, žalosno je!

- Ko nam te uvalio dobro nas je kleo.

- Baš je smešno!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading