"MEČ SA ZADROM PRIPREMA ZA PLEJ-OF" Obradović o važnosti predstojećeg duela, Avramović upozorava na jednog igrača

14:34 | 07-04-2024

Košarka 0

Ovim rečima je najavljena predstojeća utakmica.

žoc
ATA Images

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da od sutrašnje utakmice protiv Zadra ekipa kreće da se sprema za plej-of ABA lige.

Utakmica poslednjeg, 26. kola ABA lige, igra se u ponedeljak od 19 časova u Areni, a bez obzira na ishod meča zna se da će u prvom kolu plej-ofa Partizan igrati protiv Igokee, a Zadar protiv Budućnosti. Zadar je u prvom delu sezone kao domaćin ubedljivo pobedio Partizan rezultatom 84:68.

PA KAKO SADA OVO? Čuveni Hrvat "odgovorio" Budućnosti na primedbe oko suđenja

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Igramo protiv tima koji je odigrao izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Treba da nađemo motive, bez obzira na to što se već zna pozicija na tabeli, da odigramo dobru utakmicu u ovom delu takmičenja i da krenemo praktično da se spremamo za plej-of - rekao je Obradović, a prenosi klupski sajt.

Bek crno-belih Aleksa Avramović ističe da zadar ima kvalitetnu ekipu.

- Zadar je ekipa koja nas je porazila u prvom delu sezone. Imaju sjajan tim, roster igrača približne visine, slične građe i konstitucije. Igraju dobru košarku predvođeni najkorisnijim igračem lige Lukom Božićem koji igra stvarno odlično. Imaju još igrače poput Drežnjaka, Ramljaka, Lakića, Mazalina, Žganeca koji igraju veoma dobro - rekao je Avramović.

Dodao je da ekipa želi da pred domaćom publikom regularni deo takmičenja zatvori pobedom.

- Iako je rezultatski nebitna utakmica i za nas i za njih, idemo puni motivacije, jer znamo da nas posle toga očekuje teška utakmica protiv Valensije gde znamo da moramo da pobedimo i nadam se da ćemo na kraju ove nedelje izaći sa dve pobede - zaključio je Avramović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading