ODLIČNA PARTIJA JOVIĆA NEDOVOLJNA ZA MAJAMI Vukčevića jedan skok delio od dabl-dabla

07:58 | 08-04-2024

Košarka 0

Rajakovićev Toronto upisao pobedu protiv Vašingtona za koje igra Tristan Vukčević

Nikola Jović
AP/Doug McSchooler

Srpski košarkaš Nikola Jović, upisao je sjajnu partiju u NBA ligi, ali je ipak Majami izgubio u derbiju za plasman u plej-of od Indijane rezultatom 117:115. 

Jović je  izjednačio svoju drugu najbolju košgetersku partiju u NBA i imao je učinak od 18 poena i dva skoka. Zanimljivo, čak 16 od tih 18 poena viđeni su u drugom poluvremenu. 

Na četiri kola do kraja, Indijana je na 6. mestu i imao dve pobede više od Majamija, uz meč manje Vreline, kao i jednu od Filadelfije. S tim da mogu da se pohvale boljim međusobnim skorom od obe ekipe.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NESTVARNO Dončić pao u trans zbog ljubimca navijača Partizana, ovo se ne viđa svakoga dana (VIDEO)

Džimi Batler je bio najefikasniji u redovima Majamija sa 27 poena, osam asistencija i sedam skokova, dok ej Tajler Hiro ubacio 21. Po 20 su imali Kaleb Martin i Bam Adebajo, s tim što je ovaj drugi dodao i 12 skokova.

Kod Pejsersa samo dvojica igrača nisu bili dvocifreni - rezervisti Šešard i Smit, dok se najviše istakao Majls Tarner sa 22 poena i 13 skokova. Mekonel je takođe ubacio 22, Siakam je imao 18, a Nesmit 13. 

Toronto je konačno uspeo da veže dva trijumfa još od februara i one opklade kojom je Darko Rajaković motivisao svoje igrače. Ovoga puta pao je Vašington rezultatom 130:122.

Imanuel Kvikli je predvodio Reptorse sa 31 poenom i 13 asistencija, Er Džej Beret je ubacio 22, Keli Olinjik je imao 21 poen i devet skokova.

Tristan Vukčević je bio na ivici dabl-dabl učinka i meč je završio sa 11 poena i devet skokova, uz to je dodao i četiri asistencije.

Deni Avdija je bio najefikasniji sa 32 poena i 10 skokova kada su u pitanju Vizardsi, Džordan Pul je brojao do 29, Kispert je stao na 21.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading