PARTIZAN U PLEJ-INU EVROLIGE?! Jedan učesnik u OZBILJNOM problemu, hoće li crno-beli umesto njega?

08:27 | 14-04-2024

Košarka 0

Da li može da se dogodi preokret?

kkp
Marko Metlaš/Alo!

Iako je držao sudbinu u svojim rukama, Partizan nije uspeo da se domogne mesta na tabeli Evrolige koja bi mu omogućila da nastavi takmičenje posle prve faze, pa ga je završio na 11. poziciji.

PODKAST KOJI JE ZA KRATKO VREME OSVOJIO SRBIJU Boce i Luka za Sport. Alo o iznenađenjima koja tek slede, forama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim, plej-ofu ABA lige

Ipak, možda bi ovo moglo da se promeni ukoliko Makabi ne bude bio u mogućnosti da nastupi u plej-inu, pošto je tim zaglavljen u Izraelu, gde je zaglavljen zbog otkazanih letova usled napada Irana na ovu državu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Klub iz Tel Aviva se u domovinu vratio kako bi odigrao utakmicu domaćeg šampionata protiv Hapoel Holona i u planu je imao da se odmah potom vrati za Beograd. Ipak, u međuvremenu je proglašena opasnost, te se još uvek ne zna kada će Makabi moći da napusti Izrael.

S obzirom na to da je Partizan prvi "ispod crte" za plasman u plej-in, nije nemoguće da će upravo abaligaški šampion da zauzme mesto Makabija, naravno, Telavivci ne budu mogli da igraju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading