"Zvezda i Partizan imaju igrače KOJI NISU ZA EVROLIGU" Poznati košarkaški trener osuo paljbu po večitima nakon elimincije iz Evrolige

11:50 | 14-04-2024

Košarka 0

Košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan, očigledno, nisu zadovoljili svoje pristalice jer se nisu uspeli probiti u plej-of Evrolige. Ovaj razvoj situacije komentarisao je Vlade Đurović, poznati košarkaški stručnjak.

Zvezda - Partizan
Marko Metlaš

Igrači Partizana i Crvene zvezde će sigurno biti razočarani što nisu ostvarili plasman u plej-of Evrolige. Osećajuće to i njihovi navijači koji su ih bodrili tokom cele sezone, šaljući najlepše slike iz Beograda širom sveta.

Sada je za večite klubove ostalo da se okrenu ABA ligi, gde će se boriti za titulu koja bi im omogućila ponovni ulazak u Evroligu naredne sezone.

Đurović je podelio svoje mišljenje o sezoni večitih u Evroligi na TV Arena sport.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PARTIZAN U PLEJ-INU EVROLIGE?! Jedan učesnik u OZBILJNOM problemu, hoće li crno-beli umesto njega?

Zvezda - Partizan Marko Metlaš
 

- Zvezda je dobila 11, a izgubila 23 utakmice. Imala je fantastičnu posetu i podršku navijača. Uz takav huk sa tribina da toliko utakmica izgubiš kod kuće, stvarno je razočaravajuće. Ovaj poslednji rezultat protiv Efesa je baš razočaravajući. Nije to meč Real Madrid - Alba, da igra prvi protiv poslednjeg. Evo, Alba je igrala protiv Panatinaikosa, izgubila sa devet razlike. Nedopustivo je da izgubiš 45 razlike od ekipe koja se jedva plasirala na deseto mesto, baš razočaravajuće - istakao je Đurović, koji se osvrnuo i na Partizan:

- Slična je situacija sa navijačima Partizana. Najbolje navijače imaju, korektno suđenje i toliko poraza... Došao mi je prijatelj sa Kipra, veliki navijač Partizana. Došao je zbog Partizana da gleda meč sa Valensijom. To je ljubav neverovatna! Moramo da budemo razočarani, jer se nikad ovoliko nije pisalo o košarci. Baš je ovo jedan udarac za košarku! Velike pare su potrošene, a nije bilo rezultata.

Naglasio je da je bilo jasno zašto nisu postigli više, tvrdeći da su im nedostajali igrači sposobni da prelome meč.

- Pitaju me svi ljudi, koji je razlog. Jedan od razoga je što ni jedna, ni druga ekipa nema igrača odluke. U Monaku se zna da je to Džejms, u Baskoniji se zna da je to Hauard. Partizan nema. U Partizanu misle da je to Panter. Pa, nije Panter! Ja njemu ne verujem! Kad bih bio trener Partizana, ja ne bih rekao 'dajte loptu Panteru, pa neka on reši'. On će da rešava, ali koliko puta će da pogodi?

- Zvezda ima Teodosića, ali u poslednjim sekundama meča njemu je duša u nosu. Da bi on rešavao, on ne bi trebalo da igra 35 minuta, već samo poslednjih pet. A ko drugi da rešava? Jago, Hanga, Gedraitis... Ili Tobi, kao ima strašan šut za tri poena, pa da on izađe i šutira? Kad gubiš utakmice u finišu, znači da nemaš igrača odluke. To je ono na prvu loptu što može da se kaže. Ispalo je da su naša očekivanja bila nerealna, jer smo napravili zvezde od nekih igrača. I u Zvezdi i u Partizanu ima igrača koji nisu nivo Evrolige, ali neću sad o imenima'

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading