BIVŠI IGRAČ ZVEZDE PONEO PRIZNANJE Plejmejker osvojio nagradu za MVP plej-ina Evrolige

16:25 | 20-04-2024

Košarka 0

Zasluženo.

Lorenco Braun
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaš Makabija Lorenco Braun proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) plej-ina Evrolige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja.

Makabi je pre četiri dana u Beogradu pobedio Baskoniju rezultatom 113:85 u prvom kolu plej-ifa i izborio plasman u plej-of Evrolige.

Braun (33) je na ovom meču postigao 29 poena i imao je pet asistencija, pet skokova i jednu ukradenu loptu. On je sakupio 35 indeksnih poena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

POTENCIJALNA DETONACIJA Beograd dobija dva Fajnal-fora Evrolige?

U saopštenju Evrolige se navodi da je najbolji indeks korisnosti (45) imao košarkaš Baskonije Kodi Miler Mekintajer. On je na meču sa Makabijem postigao 32 poena i imao osam skokova, sedam asistencija, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Na trećem i četvrtom mestu se nalaze igrači Baskonije Tadas Sedekerskis i Met Kostelo, koji su u pobedi svog tima protiv Virtusa (89:77) u drugom kolu plej-ina sakupili 25, odnosno 23 indeksna poena.

Peti po učinku u plej-inu bio Vejd Boldvin iz Makabija, koji je na meču sa Baskonijom imao 22 indeksna poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading