VELIKI HUMANITARAC Mirotić krio koliko je para dao u dobrotvorne svrhe, sada se zna tačna suma (VIDEO)

16:45 | 20-04-2024

Košarka 0

Uvek je bio velikodušan.

epa
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Mnogo puta je Nikola Mirotić dokazao da je slab na ljudsku patnju, pogotovo kada je u pitanju njegov narod. Ko zna koliko je puta pomogao ljudima u nevolji, pa nije čudno što je stekao epitet velikog humanitarca.

OVAJ ČOVEK BAŠ NEMA SREĆE Nikola Mirotić se opet povredio

Direktor organizacije "Srbi za Srbe", Igor Rašula, otkrio je da je popularni Mirota donirao ogromnu svotu novca i da je to želeo da ostane anonimno. Ipak, postojao je jedan problem:

- Nas dvojica smo se na kraju čuli, on je hteo da postane donator, prvi put je napravio neku manju donaciju. Drugi put je bila donacija skoro 100 hiljada evra. I kaže: "To mora da bude anonimno, ja neću to niko da zna". Ja kažem: "Okej, može, ali ti ako nastaviš ovim tempom, dovešćeš nas u nepriliku. Od jedne organizacije koja skupi mesečno na primer 50, 60 hiljada evra, odjednom sledećeg meseca 150 hiljada evra - pričao je on i dodao:

- Kako da ti kažem, neko će da pita: "Ko je ovo anonimno dao?". Jer uglavnom naši ljudi imaju averzije prema velikim anonimnim donatorima, i velikim anonimnim donacijama - rekao je Rašula u podkastu 313.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading