DŽOKER "LOMIO" OBRUČ Nikola radio šta je hteo protiv Lejkersa, Džejms će dobro zapamtiti ovaj potez Srbina (VIDEO)

07:44 | 21-04-2024

Košarka 0

Denver Nagetsi trijumfalno su započeli plej-of seriju, pošto su savladali Los Anđeles Lejkerse rezultatom 114:103

Nikola Jokić
AP Photo

U ovom spektakularnom meču se istakao, naravno, Nikola Jokić, koji je svojim fantastičnim učinkom od 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija odveo svoj tim do trijumfa, ali je jedna stavka privukla veliku pažnju.

Pobeda Nagetsa je bila impresivna, ali ono što je dodatno učinilo utakmicu nezaboravnom su tri neverovatna zakucavanja koja je izveo Jokić.

Poznat po svojoj izuzetnoj tehničkoj igri i neverovatnim dodavanjima, Jokić retko pokazuje svoje sposobnosti u zakucavanju. Međutim, ovoga puta je publiku ostavio bez daha izvodeći tri spektakularna zakucavanja tokom meča.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

JOKIĆ SE POIGRAVAO SA LEBRONOM Džokerova partija iz snova, Srbin se raspucao za prednost Denvera u plej-of seriji (VIDEO)


Prvo zakucavanje je došlo odmah na početku susreta, dok je drugo bilo rezultat sjajne individualne akcije gde je Jokić uspešno probio odbranu Lejkersa i "slomio obruč", ostavljajući navijače i komentatore u šoku.

Vrhunac je došao na samom kraju meča, kada je Jokić briljantno prošao kroz odbranu Lejkersa, čak i pored Lebrona Džejmsa koji ga je pratio u koraku, pokušavajući da ga blokira.

Međutim, Jokić je demonstrirao silu i uspeo da izvede neverovatno zakucavanje, koje je definitivno uticalo na krajnji ishod meča. 

Podsetimo, Denver nakon ove pobede vodi u plej-of seriji sa 1:0, a druga utakmica zakazana je za noć između nedelje i ponedeljka sa početkom od 4 časa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading