SVE STAJE U DVE REČI Jokić prelepoj novinarki otkrio u čemu je tajna sjajne partije Denvera (VIDEO)

08:13 | 21-04-2024

Košarka 0

Najbolji igrač Denver Nagetsa Nikola Jokić izneo je svoje utiske nakon izuzetno važnog trijumfa nad Los Anđeles Lejkersima u prvom meču četvrtfinalne serije Zapada

Nikola Jokić
AP Photo

Denver je slavio rezultatom 114:103, a apsolutni heroj pobede bio je maestralni srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je meč završio sa 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

Odmah nakon meča kratko je analizirao igru svog tima.

- Bolje su otvorili meč, imali su prednost u prvoj četvrtini, imali smo -3 na poluvremenu. Znali smo da moramo nešto da promenimo. Naša odbrana u drugom poluvremenu je bila sjajna i mislim da moramo tako igramo, ako želimo da napravimo nešto - rekao je Nikola odmah nakon meča.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KO JE TVOJ TATICA? Navijači Denvera brutalno ponizili Lebrona i Lejkerse (VIDEO)

Pokušavali su igrači Lejkersa da zaustave Nikolu na sve moguće načine, ali to im nije pošlo za rukom. Na pitanje, kako to uspeva i odakle crpi toliku energiju, srpski as je odgovorio:

- Samo se trudim da čitam igru, ne forsiram. Trudim se da nađem otvorenog saigrača - rekao je skromni Nikola koji je potom posebno pohvalio Kentavijusa Koldvela-Poupa za sjajnu igru u odbrani u ključnim momentima meča.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading