VAŽNA VEST ZA ZVEZDAŠE Miljenik se konačno vraća, i to odmah u Podgorici

17:55 | 21-04-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Podgoricu gde ih u ponedeljak (Dvorana Morača 18.30 časova) očekuje revanš meč četvrtfinala plej ofa ABA lige protiv ekipe „SC Derbi“.

ata
ATA Images

Nakon prve utakmice u kojoj su crveno beli velikim preokretom stigli do zaslužene pobede i vođstva od 1-0 u seriji, drugi meč donosi priliku crveno-belima da još jednom pobedom obezbedi plasman u polufinale.

Od prve utakmice, tim je vredno trenirao, ali i ostao bez Adama Hange koji će pauzirati zbog povrede šake, dok bi u tim prema najavama trenera Janisa Sferopulosa u tim trebalo da se vrati Nikola Topić:

„Očekuje nas druga utakmica sa ekipom Sc Derbi i jasno je da moramo da odigramo na prvom mestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu. Prvo što moramo da imamo a umu je da moramo da igramo na najvišem nivou znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu koja ima svoj kvalitet“.

STUDENTSKA JASNA PORUKA: Hoćemo ponovo u Beograd

Dejan Davidovac: „Očekuje nas drugi meč četvrtfinala protiv SC Derbija. Na prvom smo bili daleko od svoje igre i ritma koju smo uspeli da nametnemo u finišu i dodjemo do važne pobede. Znamo da protiv sebe imamo tim koji je vrlo kvalitetan to su pokazali u više navrata, pa i na poslednjoj utakmici u Beogradu. Moramo da odigramo mnogo bolje nego u utakmici broj 1, čvršće, energičnije i sa velikom željom da dobijemo meč u Podgorici i okončamo četvrtfinalnu seriju“.

Ekipa se odmah nakon drugog meča vraća za Beograd, u slučaju da bude bilo potrebe da se igra „majstorica“ ona je zakazana za naredni petak 26.04.2024.godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading