SPREMITE SE ZA SPEKTAKL Partizan savladao Igokeu i plasirao se u polufinale ABA lige

19:47 | 21-04-2024

Košarka 0

Odradili su svoj deo posla izabranici Željka Obradovića.

KK Partizan
ABA liga

Košarkaši Partizana uspeli su da se plasiraju u polufinale ABA lige, pošto su u drugom meču četvrtfinala uspeli da iskoriste prvu meč loptu i savladaju ekipu Igokee - 77:101.

Crno-beli su tokom čitavog meča kontrolisali dešavanja na terenu, dok su domaći na momente uspevali da, uglavnom preko raspoloženog Filipovića, dođu do određenog priključka.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se ostvari trijumf protiv ekipe kakav je Partizan, koji u ovim momentima sezone deluje kao da je u uzlaznoj formi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Igrao sam za Partizan I RADIO SAM KAO KONOBAR" Neverovatna priča bivšeg košarkaša večitih rivala

KK Partizan ABA liga
 

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Zek Ledej sa 18 poena, a pratili su ga Mateuš Ponitka sa 16, Džejms Naneli i Bruno Kaboklo sa 14, te Uroš Trifunović sa 13 poena.

Sa druge strane, kod Igokee je glavnu reč vodio Goran Filipović sa 28 poena, a podršku je imao u Kosti Kondiću sa 24..

Partizan je sada obezbedio plasman u polufinale ABA lige, u kome će se sastati sa podgoričkom Budućnošću, koja je nešto ranije obezbedla plasman među najbolje četiri ekipe pobedama nad Zadrom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading