Željko Obradović ZAGRMEO nakon pobede Partizana: Neki nisu igrali najozbiljnije!

21:25 | 21-04-2024

Košarka 0

Željko Obradović nije skrivao nezadovoljstvo i pored ubedljive pobede Partizana u drugoj utakmici četvrtfinalne serije ABA lige protiv Igokee.

Žoc
Marko Metlaš

Iako su crno-beli trijumfovali sa 77:101, trener kluba iz Humske posebno je istakao igrače koji nisu pružili najbolje izdanje.

Košarkaši Partizana stigli su u Laktaše sa ciljem da okončaju četvrtfinalnu seriju protiv Igokee, što su i uspeli. Međutim, Obradović nije bio potpuno zadovoljan, što je karakteristično za njega nakon utakmica. Najavljujući polufinalni okršaj sa Budućnošću, istakao je:

- Jasno je bilo da smo došli da odigramo utakmicu dobro, da pobedimo i završimo četvrtfinalnu seriju. U tome smo uspeli, što je najvažnije od svega. Želeo bih prvo da se zahvalim našim navijačima koji su došli da nam pruže podršku, baš kao i svake godine u Laktašima.

KK Partizan ABA liga
 

SPREMITE SE ZA SPEKTAKL Partizan savladao Igokeu i plasirao se u polufinale ABA lige

- Sada je pitanje kada ćemo početi polufinalnu seriju i mi treba da se pripremimo za nju. Igrači koji su počeli utakmicu, odigrali su odlično, ja im čestitam na tome. Neki nisu igrali najozbiljnije, nažalost, ali bilo je sasvim dovoljno da se drži utakmica pod kontrolom, da zabeležimo pobedu i da odemo u polufinale.

- Ekipi Igokee čestitam zato što mislim da su imali dosta problema u rosteru, dosta povređenih igrača, ali maksimalno su se borili i želim im sve najbolje u domaćem prvenstvu.

Polufinalna serija između Partizana i Budućnosti trebalo bi da počne 3. maja, a Partizan će imati prednost domaćeg terena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading