OVAKVOG LEBRONA NIKADA NISTE VIDELI Džejms nikada besniji na utakmici sa Denverom (VIDEO)

12:35 | 23-04-2024

Košarka 0

Kralj nije često u ovakvom izdanju.

Lebron Džejms
EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Lebron Džejms pokazao je znakove nervoze tokom i nakon meča protiv Denvera, optužujući sudije za poraz Los Anđeles Lejkersa.

Ovo je bio deseti uzastopni poraz "Kralja" protiv Denver Nagetsa, što je prvi put u njegovoj karijeri da doživljava ovakav niz protiv bilo kog NBA tima. Kritike su bile usmerene prema sudijama, posebno prema Kertisu Bleru.

Džejms je bio vidno besan nakon što mu Bler nije dodelio dodatno slobodno bacanje, smatrajući da su ga Kentavius Kaldvel-Poupo i Džamal Marej faulirali tokom prodora.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

LEBRON BESAN NA SUDIJE Džejms nije mogao da se iskontroliše posle poraza od Denvera (VIDEO)

"Dodatno slobodno, dodatno slobodno", drao se Džejms ka Bleru.

Ova situacija bila je tema rasprave i nakon završetka meča, što jasno pokazuje koliko je Džejms bio nezadovoljan odlukama sudija.

"Zašto nisi sudio faul? Zašto nisi sudio to s*anje? Zašto? Desilo se ispred tebe. Postavljam ti pitanje", govorio je Džejms Bleru kog je pratio na putu ka svlačionici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading