DALAS VODI U PLEJ-OF SERIJI Maveriksi na pogon Luke Dončića srušili Kliperse (VIDEO)

08:20 | 27-04-2024

Košarka 0

Luka Dončić je imao 22 poena, 10 skokova i devet asistencija, a defanzivno orijentisani Maveriksi su pobedili Kliperse rezultatom 101:90 i poveli sa 2-1 u startnoj seriji plej-ofa na Zapadu

Luka Dončić
AP Photo

Bilo je tenzije, Rasel Vestbruk je isključen jer je bio željan obračuna - nije se mirio sa svojom lošom partijom i dominacijom Luke Dončića.

Mavsi su igrali čvrstu odbranu, koja im je donela prednost na domaćem terenu, pobedom u 2. utakmici u Los Anđelesu. 

ODUŠEVLJENI DŽORDAN, JARIĆ, LJULJ... Luka Dončić pokazao pravu "zver" iz garaže (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mislim da svi vide da smo drugačiji tim kada smo jaki u defanzivi, svako ima drugačiji pogled na nas - rekao je ruki Derek Lajvli II, koji je postigao svih 13 poena u prvom poluvremenu. Tada su Mavsi imali dominantnu lob igru i došli su do 10 zakucavanja pre pauze.

Danijel Gaford, Lajvlijev glavni partner u timu i dominantna figura pod obručem, imao je efektnu blokadu Pola Džordža početkom četvrte četvrtine, tada je Dalas preuzimao kontrolu u utakmici i bilo je jasno da nema brejka. 

Harden je postigao 21 poen za Kliperse, ali samo sedam nakon prvog poluvremena, dok su Džordž i Kavaj Lenard imali mali uticaj na igru - čak je Luka Dončić prozivao Lenarda i rivale posle jednog koša. 

Luka Dončić je imao 22 poena, 10 skokova i devet asistencija, a defanzivno orijentisani Maveriksi su pobedili Kliperse rezultatom 101:90 i poveli sa 2-1 u startnoj seriji plej-ofa na Zapadu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 



Komentari(0)

Loading