VESTBRUK HTEO DA SE OBRAČUNA SA DONČIĆEM Slovenac "vozao" Amerikanca na sve strane, on potpuno poludeo (VIDEO)

09:25 | 27-04-2024

Košarka 0

Posle meča otkrio je da ima probleme sa povredom

Luka Dončić
AP Photo

Košarkaši Dalas Maveriksa su lakše od očekivanog savladali Los Anđeles Kliperse 101:90 i poveli sa 2-1 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige. Ni mali broj poena nije omeo franšizu iz Teksasa da preokrene sve usvoju korist, a svemu tome je kumovala partija Luke Dončića. 

I pored toga što je gađao iz igre 7/25 on je dao 22 poena, uhvatio 10 skokova i podelio 9 asistencija i tako je bio najefkasniji košarkaš na čitavom meču. Slovenac je dokazao još jednom da je napast i kada nije najsjajniji, a to je najbolje na svojoj koži osetio Rasel Vestbruk.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

DALAS VODI U PLEJ-OF SERIJI Maveriksi na pogon Luke Dončića srušili Kliperse (VIDEO)

Mučio se plejmejker koji važi za dobrog defanzivca, nije mogao da zaustavi rivala tokom okršaja na drugačiji način osim prekršajima. Neki su bili i više nego bezobrazni, a sve je kulminiralo kada je sredinom četvrte četvrtine umalo nasrnuo na Dončića. Zbog toga je na kraju zaradio i isključenje, mada treba dodati i da je Pi Džej Vašington kumovao svemu.

Sve se završilo dobro, ali je Luka posle meča otkrio da ima probleme sa povredom, koja ga je nakratko odvojila od terena u jednom delu prve četvrtine.

Posle meča je istakao da njegovo koleno nije dobro i da će sutra videti kako će se osećati i da li će biti od pomoći ekipi u četvrtom duelu.

Ako ništa, Slovenac će ovaj meč pamtiti po susretu sa predsednikom madridskog Reala Florentinom Perezom, koji je došao da pogleda utakmicu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading