MVP Nikola Jokić ponovo na Kuli Beograd: Srbija slavi uspeh NBA majstora (VIDEO)

07:04 | 10-05-2024

Košarka 0

Prelep prizor u srpskoj prestonici.

niko
Printscreen

Srpski košarkaški virtuoz Nikola Jokić po treći put u karijeri proglašen je za najkorisnijeg (MVP) igrača NBA lige, a Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, ponovo je zasijala u čast našeg proslavljenog šampiona i njegovog novog, vanserijskog sportskog dostignuća.

"PLJAČKA" Košarkaš Partizana ljut što je Jokić proglašen za MVP-ja NBA lige

Čovek koji je patentirao sada već čuveni "Sombor Šafl" i koji umećem na terenu i ponašanjem van njega ne prestaje da fascinira svetsku javnost ponovo je pokazao zbog čega se njegovo ime nalazi na najslavnijim stranicama svih košarkaških almanaha.

Prošlogodišnja animacija na Kuli Beograd posvećena tadašnjem MVP-ju finalne serije i šampionu NBA lige izazvala je pravu "jokićmaniju" kako u Srbiji, tako i širom sveta. Snimak sa natpisom „Hoće neko na basket?“ na kojem popularni Džoker na prstu vrti košarkašku loptu redom su, sa stranice @kula_belgrade, delile zvanične Instagram stranice NBA Jurop i NBA, I-Es-Pi-En i Sports Senter, Bličer riport, Denver Nagets i mnoge druge, a "rils" na Instagram stranici Kule Beograd probio je magičnu cifru od milion pregleda.

Sada je vreme da svet ponovo obiđu fantastični kadrovi sa Sava Promenade! "Belgrade Waterfront" još jednom specijalnom animacijom na Kuli Beograd, novom simbolu srpske prestonice, pokreće drugi talas "jokićmanije" i na jedinstven način odaje priznanje sjajnom momku iz Sombora koji nas iznova čini ponosnim.

Neka se niska uspeha nastavi! Čestitamo, šampione!

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading