OGLASILA SE BUDUĆNOST Podgoričani poslali jasnu poruku nakon ispadanja od Partizana

15:28 | 11-05-2024

Košarka 1

Očekivano...

KK Budućnost

Budućnost iz Podgorice doživela je eliminaciju u polufinalu plej-ofa ABA lige, a dan nakon poraza od Partizana u majstorici, iz Crne Gore je poslat dopis članovima Skupštine ovog regionalnog takmičenja.

Košarkaši Budućnosti su u petak uveče poraženi od Partizana u odlučujućoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige, što je označilo kraj njihovog učešća u ovosezonskom takmičenju.

Međutim, nezadovoljni porazom, iz Podgorice su odlučili da se obrate članovima Skupštine ABA lige putem dopisa, koji prenosimo u celosti:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEZDA ODLUČILA Na Partizan u finalu u Pioniru!

KK Budućnost ABA liga/Budućnost Voli/Filip Roganovic
 

- Poštovani članovi Skupštine,

nažalost, obistinilo se ono na šta već dugo Košarkaški klub Budućnost upozorava. Ko će biti pobednik u važnim utakmicama ABA Lige više ne odlučuju igrači i njihov kvalitet i igra, nego drugi koji bi, pre svega, trebalo da budu u funkciji kvaliteta košarke i regularanosti lige. Takvim ponašanjem ABA Liga, čini nam se, doživljava najteže trenutke.

Sigurni smo da većina od 12 klubova koji su vlasnici ABA Lige i ostali koji igraju ovu ligu imaju interes da liga bude regularna i da za njeno osvajanje i pozicije na tabeli treba da budu merodavani i odlučujući klubovi, a ne ostali učesnici, sudijska organizacija, sudije…

Nastalu tešku situaciju, koja u potpunosti obesmišljava dalje postojanje ABA Lige, moraju rešavati sami klubovi, jer je jasno da probleme ne mogu rešiti i popraviti oni koji su prouzrokovali ovako tešku situaciju - piše u dopisu koji je potpisao Slavko Radulović, direktor kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Sale

11.05.2024 17:23

Bili slabiji na tri utakmice i još su nezadovoljni.