BUDUĆNOST OŠTEĆENA PROTIV PARTIZANA ABA liga se oglasila saopštenjem

19:33 | 11-05-2024

Košarka 0

Velika bura podigla se posle polufinalnog okršaja

KK Budućnost

Košarkaši Budućnosti su u petak uveče poraženi od Partizana u majstorici polufinalne serije plej-ofa Admiral Bet ABA lige, čime su završili učešće za ovu sezonu u regionalnom takmičenju.

Meč je obilovao neizvesnim i spornim situacijama, a iz ABA lige je stiglo saopštenje koje je rezrešilo sve dileme. 

- Na 7:09 pre kraja druge četvrtine, dok je lopta napuštala ruke ofanzivnog igrača (Jogija Ferela) kada je pokušao šut za tri poena i pre nego što se ofanzivni igrač (Jogi Ferel) dočekao sa obe noge na parket, bilo je telesnog kontakta iniciranog od strane defanzivnog igrača (Alekse Avramovića). Arbitri su dosudili faul na ofanzivnom igraču (Jogiju Ferelu). Sudije su donele dobru odluku.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dok je padao na parket, ofanzivni igrač (Jogi Ferel) je udario defanzivnog (Aleksu Avramovića) u glavu desnom rukom. Sudije su iskoristile mogućnost da provere situaciju vraćanjem snimka i nakon što su ponovo pogledali igru dosudili su nesportski faul ofanzivnog igrača (Jogija Ferela). Sudije su donele ispravnu odluku.

Na 6:47 pre kraja treće četvrtine, dok je šutirao za tri poena, ofanzivni igrač (Kevin Panter) je pomerio svoju desnu nogu u stranu i inicirao kontakt sa defanzivnim igračem (Jogijem Ferelom). Sudije su svirale faul u korist ofanzivnog igrača (Kevina Pantera) što je bila pogrešna odluka. Sudije bi trebalo da su u tom slučaju dodelile tehničku ofanzivnom igraču (Kevinu Panteru) - navodi se u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading