TO NIJE NORMALNO Obradović digao glas zbog skandala u finišu utakmice

23:34 | 13-05-2024

Košarka 0

Nesvakidašnja situacija pred kraj meča

Obradović

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na svom parketu Partizan sa 85:82 u prvom meču finala Admiral Bet ABA lige

Željko Obradović je čestitao crveno-belima na pobedi i osvrnuo se na detalj kada je sat stao na 24.7 sekundi pre kraja utakmice.

- Izvanredna utakmica, čestitao bih ekipi Zvezde na pobedi, veoma sam ponosan i zadovoljan kako je ekipa izgledala, rekao sam i u svlačionici da ćemo dati sve od sebe u nastavku serije. Mnogo bi moglo da se priča, neću da ulazim u to, ali samo ću jedno reći, ako ljudi koji se da za zapisničkim stolom dozvole da u najvažnijem vreme ne ide sat, onda je to veliki problem. Ostalo je još 24 sekunde do kraja, stao je taj sat i 11 sekundi. To nije normalno i nije uobičajeno i neko bi trebalo da vodi računa o tome. Neke stvari su izuzetno jasne, čestitam Zvezdi na pobedi i veoma čestitam svojim igračima - rekao je Obradović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Atmosfera?

- Već smo navikli na to. Vređanje u starom stilu, ali moramo da se naviknemo na to. Ovako, slika je bila lepa jer je dvorana bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Obradović je nastavio sa izlaganjem.

- Moramo da napravimo analizu, rekao sam da su detalji rešili pitanje pobednika, treba će nam nova energija. Nokaut faza je čudna, imamo velike pauze pre finala, pa pet utakmica u desetak dana. Ja sam za opciju dva, ali to je stvar dogovora. Da li mogu da podignem ekipu? Nema potrebe to da radim, jer su momci odigrali odlično, protiv odličnog tima - naveo je Žoc.

Naredni meč finalne serije na programu je 15. maja u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Za osvajanje ABA lige potrebne su tri pobede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading