TOPIĆU STRADALO ISTO KOLENO Sferopulos saopštio loše vesti

23:47 | 13-05-2024

Košarka 0

Veliki peh za Zvezdinog pleja

Topić

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle pobede (85:82) nad Partizanom u prvom meču finalne serije ABA lige da je samo 1:0 u seriji i da svi u klubu moraju što pre da zaborave meč i spreme se za novi koji se igra u sredu.

- Želim da čestitam igračima na prvoj pobedi. Videli ste da je ovaj meč bio prava reklama dva najbolja srpska tima. Ovo je meč ABA lige, ali su ovo dva tima na visokom nivou i ovo je bila interesantna utakmica. Bilo je važno kad su poveli sa plus devet (26:35) da smo odigrali dobru odbranu i da posle toga nismo mnogo gubili. To je derbi, to su plej-of utakmice. Video sam sjajan karakter moje ekipe. Poslednjih šest minuta su rivali poentirali uglavnom sa penala, detalji su završili na našoj strani. Samo je 1:0, moramo da brzo zaboravimo ovaj meč - rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

Zatim se osvrnuo na podršku 7.463 navijača Zvezde u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pre nego što završim, hoću da se zahvalim navijačima koji su nas bodrili. Ne razumem jezik, verujem da je bilo psovki, ali ništa nisu ubacivali na teren i mislim da je to jako važno. Zato im čestitam što nisu bacili na parket. Pomogli su nam glasovima da pobedimo i neka tako bude i u sredu - dodao je Sferopulos.

Istakao je Grk da je pritisak uvek na domaćinu u prvom meču serije.

- Prva utakmica u svakoj plej-of seriji je teža za domaći tim jer je pod pritiskom da sačuva prednost domaćeg terena. Zbog tog pritiska smo počeli nervozno, za drugu utakmicu je važno da poboljšamo neke stvari koje večeras nisu bile dobre - zaključio je Sferopulos i dodao da je Nikola Topić povredio isto koleno kao u januaru i da će ići na magnetnu rezonancu posle čega će se znati stepen povrede. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading