BIO KAPITEN, ILI NE... Reči Bogdana Bogdanovića koje mora da čuje cela Srbija

11:37 | 14-05-2024

Košarka 0

Bogdan Bogdanović je još jednom istakao koliko mu znači igranje za reprezentaciju

Bogdan Bogdanović

Bogdan je odigrao sjajnu sezonu, sada se već sprema za Srbiju.

- Drago mi je kad čujem da ljudi prepoznaju to, a i ja se osećam lepo zbog takvog zaključka. Mogu to formulisati da je igranje za reprezentaciju sportski gladijatorski momenat, prisutan sam stalno i nisam povređen. Imao sam dosta sreće da ostanem zdrav i dosta uspeha da nastavim biti motivisan, kao deo tima različitih generacija. Mnogo više uspeha je bilo tu nego neuspeha i srećan sam to jer to traje. Kao što sam rekao pred Svetsko prvenstvo srećan sam što sam u reprezentaciji. Meni je to jedno od najlepših mesta gde može da se igra - rekao Bogdanović za "Basketball Sphere".

Vratio se na priču o Manili.

- Ne znam odakle da počnem (smeh). Nije meni bio san da budem kapiten reprezentacije, već sam sanjao o tome da budem deo tog tima. To mi je najbolje moguće društvo. To je razlog zašto smo svi tu, jedan od glavnih razloga za tako nešto. Bio kapiten ili ne, meni lično je i dalje sve isto. Nikada se nismo razdvajali - rekao je Bogdanović.

Na kraju je imao jasan zaključak.

- Lepo je, čast i privilegija, sve ostaje isto. Drago mi je da saigrači i dalje tretiraju kao igrača, a ne uz neki poseban odnos kao kapitena. Ne menjam, se ni ja, a lepo se osećam u tom društvu gde me i moji saigrači ne gledaju na drugačiji način - rekao je kapiten “orlova”.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading