OVO NIKO NIJE ZNAO Đoković pozvao svog "dželata" u Crnu Goru, odgovor će vas šokirati

07:30 | 16-05-2024

Tenis 0

Zanimljiva priča u vezi sa srpskim teniserom.

nole
AP Photo/Gregorio Borgia

Jedno od najvećih iznenađenja ove sezone je priredio Alehandro Tabilo, tako što je u trećem kolu ATP turnira u Rimu nadigrao Novaka Đokovića.

Ovako veliki uspeh kao da mu je dao krila da nastavi u istom ritmu, te je odlični Čileanac dogurao do polufinala spomenutog takmičenja, što mu je najveći uspeh u dosadašnjem toku karijere.

nole EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO
 

NIJE SLUČAJNO SRUŠIO NOVAKA Đokovićev dželat u polufinalu Rima

Otac 26-godišnjeg tenisera, Rikardo Tabilo, za čileansku "Laterseru" je otkrio jednu veoma zanimljivu anegdotu u vezi sa svojim sinom i uspehom u "večnom gradu".

Naime, Alehandro se posle eliminacije sa turnira u Madrida okušao na čelendžeru u Eks-an-Provansu, iako je u međuvremenu dobio poziv Novaka Đokovića da sa njime četiri dana trenira u Crnoj Gori, uz sve troškove plaćene!

Tu je na scenu stupio očinski savet:

- Rekao sam mu da ne ide. Već su ga gledali. Očigledno, bilo je uspešno - rekao je Rikardo Tabilo za "Laterseru" i tako otkrio da je on najzaslužniji što je Alehandro odbio da trenira sa Novakom Đokovićem.

Alehandro Tabilo će u polufinalu ATP turnira u Rimu da se sastane sa Aleksandrom Zverevom. U drugom delu žreba (četvrtfinale) su Stefanos Cicipas i Nikolas Hari, odnosno Hubert Hurkač i Tomi Pol.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading